Betrouwbare computerhulp aan huis

Heeft u problemen met uw Apple en/of Windows desktop of laptop? Hapert de internetverbinding of het (WiFi) netwerk? Bent u data kwijt op uw harddisk? Bent u het slachtoffer geworden van een phishing mail of virus besmetting? Wilt u overstappen van Windows naar Apple of omgekeerd? Of is er niets meer aan de hand dan dat uw computer wat traag geworden is?

Computerhulp aan huis

De eerste de beste: sinds 1992
Computerdokter aan huis is één van de eerste bedrijven in Nederland dat zich specialiseerde in het bieden van computerhulp aan huis en bedrijf. Sinds 1992 zijn we voor talloze klanten een betrouwbare, deskundige en snelle partner gebleken voor het oplossen van vrijwel alle problemen met Windows en Apple computers, randapparatuur en software.

En we zijn gespecialiseerd in data recovery, we halen foto’s en documenten terug en verwijderen virussen, spyware en malwarebesmettingen. En we geven altijd kosteloze adviezen hoe u nieuwe ellende in de toekomst kan voorkomen.

Echt vak
Ons werk is een echt vak waar doorlopend van alles in verandert, niet iets wat je er even bij doet. We zijn goed verzekerd, hebben geïnvesteerd in een werkplaats met uitstekende apparatuur, volgen jaarlijks diverse bijscholingscursussen en certificeringen, worden door fabrikanten en distributeurs op de hoogte gehouden van nieuwe apparaten, nieuwe software, nieuwe reparatiemethoden, maar ook van bijvoorbeeld bugs en fouten in hun programma’s. Fabrikanten stellen hun kennis en databases open voor erkende reparatiebedrijven waardoor we meer kunnen doen in minder tijd. En daar profiteert u dan weer van.

U kunt snel weer aan het werk
We staan met plezier voor u klaar, ook buiten kantoortijden. En maken zeer snel een afspraak om uw probleem op te lossen. Dat kan bij u aan huis of bedrijf zijn of op afstand met onze voordelige HulpOpAfstand-service. Wanneer de reparatie niet op lokatie kan worden voltooid, nemen wij uw computer gratis mee en bezorgen hem snel weer terug. Uiteraard nemen dan wij ook de installatie en het aansluiten van uw computer voor onze rekening. Zodat u meteen weer aan het werk kunt.